Tænker på outsourcing af vores nye mobil-app


På mit arbejde har vi yderst en optaget måned, idet vi er i branchen med app-udvikling , hvilket er virkelig i vælten lige nu. Derfor savner vi en del ydelser, der vil støtte teamet. Selv læste jeg i sidste uge om programmering af app, som vil være en aflastning for vores arbejdspres. Vi har vores firmas website med Drupal som platform, så der er vi til alt held hjulpet så meget som muligt, idet Drupal er et meget stærkt platform/ værktøj, samt at dette ydermere er en meget betalelig løsning, fordi Drupal er et open source CMS. Og det er samtidig hele tiden fuldstændigt opdateret, og du har mulighed for at vælge nøjagtig det eller de moduler, der matcher min arbejdsplads behov for funktioner.


Well well mod outsourcing, som jeg egentlig ville fortælle om. I forhold til de forskellige projektløsninger, som jeg har itl opgave at finde frem til, har man jævnligt et behov for betydelige mængder kodning. Og her ville sikker outsourcing til folk i Asien være ideelt. De er særdeles dygtige i Kina og prioriterer IT, og vi kan egentlig hyre en privat IT-udvikler og dertil projektledelse her i landet. Det er vigtigt, for idet jeg har projekter med uafbrydelig nyudvikling, vil outsourcing til Kina være lige til højrebenet, mens arbejdsmængden er mest omfangsrigt.
Selvfølgelig skal jeg ikke overhovedet ikke have nogen anker over, at der er styrtende travlt på grund af vores effektive app udvikling. Vores tid er i den grad gunstig for os, hvor adskillige varierende brancher er vilde efter at få designet en app til mobilen. Det generelt er til det hele lige fra forskellige serviceområder, netbutikker, nyheder eller det kan være f.eks. vejrudsigter. Idet det er særdeles funktionelt, da folk benytter mobil plus iPad/Nexus alt det, vi gør, så det skal virkelig være gennemskueligt at have adgang til de varierende forretninger samt hjælpemidler.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *